#Blogg100 dag 82 – en flugas väg

har flyttat jord, krattat jord och sått gräs. Tog det ganska lugnt så att mina arma armar skulle hänga med, inte jättelyckat men skönt att göra nått med det jag påbörjade förra sommaren. Ska till sjukgymnasten och få laserbehandling igen på tisdag, och kanske några nya tips på övningar man kan göra för att kicka igång armarna till sommaren.

Man får en känsla av att Einstein hade rätt när han sa att alla tider finns samtidigt och vi rör oss igenom den, eller nått sånt. Jag tänker på ”on this day” på facebook, där man kan se vad man skrev denna dag för 1 -10 år sedan. för tre år sedan på #Blogg100 började posta mina inlägg på min facebookprofil, istället för på min sida, och kunde konstatera att trafiken sköt i höjden direkt.

Läs och begrunda: #Blogg100 dag 82 – sidor och profiler på FB 

och tack vare att årets upplaga av #Blogg100 startade på samma datum så är båda på dag 82. Jag existerar alltså 2017 och 2014, samtidigt. tufft…

en flugas väg är aldrig rak, för den vet ju, aldrig vart den ska…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.