#Blogg100 dag 91 – Retrosonic Podcast

Idag är det dags för min andra engelska vän med podcast och blogg han heter Steve Worrall och bor utanför London. En grymt trevlig snubbe, med sjukt bra musiksmak. Precis som mig, spelade han bas i punkband på 80-talet och har hållit sig kvar i musiken med att pusha för bra band, fixa spelningar och gå på spelningar.

Retrosonic Podcast

Till skillnad från Wayne, som jag skrev om igår, bygger Steve upp sina podcastavsnitt med intervjuer, blandat med grym musik. Han träffar många gamla och framtida rockikoner, som han sitter med och pratar minnen och låttips, fantastiskt bra. Detta är Steves senaste avsnitt där han sitter och pratar med Buddy Ascott, tidigare trummis i det engelska mod-revivalbandet ”The Chords” aktiva i slutet 70-talet, och nu i ”The Fallen Leaves” båda fantastiskt bra band.

The Fallen Leaves fick jag även möjlighet att träffa på en av de många spelningar som Steve arrangerar, i första hand på Half Moon Putney men även på andra ställen. Den här har Steve filmat på just Half Moon Putney. Samma kväll som jag var där spelade även Thee Spivs, som jag skrev om i ”#Blogg100 dag 1 – kulturkrock med Thee Spivs

och dagens låt är plockad från samma album, ”If only we’d known

det kanske blir fler inlägg om bra podcasts…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Falling Leaves, Half Moon Putney, Retrosonic Podcast, Thee Spivs och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.