#Blogg100 dag 85 – spontanshoppat med sonen

085. Idag åkte jag och sonen för att handla mat, en trivsam aktivitet där vi går och oavkortat pratar i mun på varandra. Och samtalsämnen studsar kors och tvärs, hit och dit. Som sagt, mycket trevligt…

När vi var klara ringde frugan och bad oss kolla om vi kunde hyra en motorsåg, för dottern och långa killen var hemma hos svärmor för att klippa hennes häck. Och grenarna hade blivit för tjocka för häcksaxen.

Väl inne på Granngården gick vi planlöst runt i affären, babblade på och skrattade, som alltid. Vi hamnade vid röj och trimmaskinerna, där blev vi kvar och till sist ropade vi till oss en i personalen. Där har jag stått varje vår i princip varje år och varit sugen på att köpa en. De batteridrivna gick bort direkt, tack vare batteritid på 30 minuter.

men efter alla år så blev det så äntligen dags för Selander att ha en riktig trimmer, en bensindriven med både tråd och blad för sly. Ja, och en klyvyxa också…

men, vi hade sonens S60 vilket vi kom på när vi kom ut och skulle försöka få in den stora långa lådan. Som vanligt typ, så där har det varit några gånger efter besök på Ikea…

Bilden för dagen är tagen i sonens bil, när vi äntligen lyckades få in lådan…

Trångt i bilen eller...

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Sommar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på #Blogg100 dag 85 – spontanshoppat med sonen

 1. Ann Holmberg skriver:

  Jag ska försöka få in ett bord 180*100 i min Clio på onsdag. Det blir nog också spännande! 🙂

  • Rusty skriver:

   I am going to pick off a few expensive toys at dirt cheap prices from some debt zombie, but they do not know it yet.They will shAhOly.heheherheheBOOOtOOOOOOOOOYAAAAAoAAAABob

  • Pokemon: The Lost Silver brought me here when I was ten, looking for pokemon games online. Right in the childhood.Then, when I was about 13 my friend asked me if he could use my phone to look up something for a school project. He promptly looked up Jeff the Killer and made me read it.VA:F [1.9.21_1169](from 0 votes)

 2. Maryland skriver:

  J’espère que les trolls auront l&Ãituo;amabilsqr© et la courtoisie de se changer en commentateurs, pour une fois, juste cette fois, s’il vous plaît! Exécution! Même les plus tartignolles doivent bien avoir une idée valable sur la question des accents.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.