#Blogg100 dag 15 – #WebCoast dag 2

015. idag var det dags för WebCoasts heldag, bästa dagen! Så nu är huvet fullt av nya intryck som måste smältas, gött e de!

En session jag var på handlade om podcast, som min gode vän Martin Lindeskog modererade. En liten man med stort hjärta, en eldsjäl som bloggat, nätverkat och podcastat sedan tidernas begynnelse. Blygsam som han är har han valt ett 20 minuters-pass, som så klart är för kort när en man med denna bakgrund ska dela med sig av sina erfarenheter. Men grymt bra är det, och vi blir engagerade och diskusterar hejvilt i ämnet. Många tips blir det som jag ska kolla igenom efter helgen. Sessionen filmades av Martin själv och kommer göras tillgängligt inom kort. Men jag rekommenderar er alla att kolla upp denne man och allt han gör.

Martin Lindeskog

En annan cool detalj med Martin är att han har Tshirts för allt han gör, så på bilden kan ni se att det sticker fram en orange Tshirt under EGO NetCast tishan. Den är för ett ämna han ska hålla session om imorgon, men då som sidekick till Kalle Blomqvist…

En annan session idag handlade om något för mig helt nytt, Collaboratory och Hackerklubben. Sessionen hette kort och gott ”Hackerklubben & Collaboratory” med Peter Ljungstrand som moderator. Hackerklubbben är en ideell verksamhet som syftar till öka den tekniska förståelsen hos barn, och Collaboratory skapar utrymme för samarbeten mellan hackers och folk med grymma idéer. Kraftigt förenklat, men typ så. Ni bör kolla på den sessionen som filmades och finns här: http://bambuser.com/v/4445028

På bilden för dagen pekar jag, stolt, ut min arbetsgivares huvudkontor…

#CMFTW

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, #WebCoast, Podcast och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.