#Blogg100 dag 41 – Levande Begravd

Nu blev det så där dumt igen. Jag har letat som en galning efter bilder från en viss spelning med Långfinger, så jag skulle få postat det inlägget nångång. Men jag har haft massa strul med datorn och hårddiskar och sånt, är även mitt uppe i en ominstallation av dator med ny systemdisk. aja jag hittar i alla fall inte bilderna, så gick massa tid till det och nu sitter jag här utan upplägg. igen…

sånt här är roligt, först kom Straitjacket med sin I Hate Skateboards

sen kom Liket Lever med Levande Begravd, samma låt med ny text…

Freddie Wadlings band båda två, ifall någon undrar. så det är alltså ingen cover såsett…

Varken Straitjacket eller Liket Lever finns på Spotify, men Magnus Carlson gjorde en skön version av Levande Begravd på förra årets Så mycket bättre. Jag är helt övertygad om att Freddie Wadling hade älskat den här versionen

det blev ju rätt bra ändå…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.