#Blogg100 dag 46 – foppol e kul

igår glömde jag berätta hur det gick i gudsonens fotbollsmatch. Det blev inga hattricks, men Lerkil IF vann mot Västra Frölunda med 3-0. Jag tror inte ens det finns något proffs som springer snabbare än Anton. Likt Henke Larsson spelar han dessutom över hela planen, även om han är mittforward. Även för den minst fotbollsintresserade är det en fröjd att se honom spela. Roligt också att det är så många av de övriga i laget som har blivit så sjukt bra. Lerkil spelade så effektivt och tight så det ibland såg ut som Frölundaspelarna stod helt stilla. Fotboll som underhållning…

Anton

I afton ska vi fira den här gossens pappa, ja och lite påsk oxå…

 Go å gla…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.