#Blogg100 dag 85 – att handla

Körde frugan till hennes kurs i Köpenhamn idag, tanken vara att vi skulle gå upp tidigt som satan och köra hemifrån. Men så erbjöd en av mina grymma kollegor, som bor i Lund, att vi skulle komma ner igår och sova över där, så vi inte skulle behöva gå upp så tidigt. Det blev bärs, jacuzzi och grymt trevligt

En annan ändring av planen blev att jag och min kollega åkte ner till Bordeshop, medan frugan var på kurs. Jag har aldrig varit där, så det blev ett enkelt val.

Att handla

Jag velade så klart bort mig på vinavdelningen, så det blev plötsligt bråttom och spritavdelning fick ruschas igenom. Vinet var sorterat efter land, men inte allt. vissa bag-in-boxar stod ihop med allt annat och andra stod någon annanstans. och skumpan stod inte alls på vinavdelningen, den stod på spritavdelningen. Tysk logik? vad vet jag. Men nästa gång är jag förberedd och kommer förbeställa både öl och vin, så man kan fingå bland hyllorna i lugn och ro.

att dölja sina handlingar

Tack var mitt velande missade vi färjor och frugan fick vänta i två timmar, hon fick nästan inte plats heller.

Roadtrip is da shit…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.