#Blogg100 dag 87 – Grevens

idag är det en helt vanlig fredag, fast mer som en lördag, och solen skiner…

Jag samlade typ ihop en miljard insekter på min roadtrip, så idag blev super shine biltvätt. Så nu skiner bilen ikapp med solen.

Grevens

Ikväll blir det AW på Grevens, skulle boka bord men kom på att jag varken har koll på hur många som ska med eller när alla kan. Men nu ringde frugan och sa att jag skulle boka för 6 pers, kl.18, men tror jag bokar kl.18:30 eller nått istället. När jag är ledig är jag ledig, då går systemen ner till viloläge.

Grevens

Ett tag gick vi på Grevens, som på den tiden hette Noba, minst en gång i månaden. Men det var ett tag sedan vi var där nu. Mitt absoluta favoritställe i Kungsbacka, så det blir ett kärt återseende i afton…

Grymt mycket bra musik från Sverige…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.