#Blogg100 dag 90 – Ice Cream Man Power Pop and More!

det är nått visst med måndag efter långhelg, visst är det…

dag 90 av 100, nu börjar nedräkningen.

Men vi har några dagar kvar och idag ska jag återigen slå ett slag för en av mina favoritpodcaster. Ice Cream Man Power Pop and More! (Supporting new and unsigned bands alongside some classics!) En grymt bra samling låtar med nya artister, upplandat med mer etablerade band. Wayne Lundqvist Ford heter mannen bakom denna podcast, en grymt trevlig snubbe från Brighton, men som bor i Göteborg sedan typ 10 år eller nått. Vi delar musiksmak och viljan att hjälpa nya band, men vi är inte överens om vikten av Spotify och andra streamingtjänster för att nå ut. Så han tipsar inga artister om att jag kan hjälpa dom med det, men jag tipsar band om det han gör. hehe, de e la gott. Men Wayne gör ett sjukt bra jobb med att sprida och pusha för nya band, det enda jag vill är att kombinera det med Spotify och andra streamingtjänster. Efter den enkla devisen att folk ska hitta musiken där dom brukar konsumera musik. Så det finns alltså inget motsatsförhållande, jag ska bara lobba frågan bättre med Wayne… hehe

Förutom sin podcast, har Wayne startat en label där han släpper samlingsplattor med de band han tycker om och vill stötta. Det här är det senaste avsnittet av Waynes senaste avsnitt.

och redan imorgon tisdag kommer nästa avsnitt

Ice Cream Man Power Pop and More!

Ett band som jag kopplade ihop med Wayne är underbara Back to Monsoon, ett post-modern psych pop band från New York City. Back to Monsoon är dessutom ett tremannaband! De hade tyvärr redan släppt sitt självbetitlade debutalbum när de kontaktade mig, så det är inte jag som fått upp plattan på Spotify. Kanske nästa, vem vet.

Den här plattan och andra går att både avnjutas och inhandlas på deras sida på Bandcamp: https://backtomonsoon1.bandcamp.com

imorgon blir det en ny podcast…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Ice Cream Man Power Pop and More!, Podcast och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.