#Blogg100 dag 95 – Andra Långdagen och Karlsson

Andra Långdagen, en marknad längs hela Andra Långgatan, med försäljning och underhållning. Har funderat på att åka in flera år, men idag blev det av. Det var Professional Againsters som avgjorde saken, en 25 min spelning utanför City Camo vill man inte missa.

en diger samling låtar som ska betas av…

Det var såklart svinbra och efter spelningen åkte vi faktiskt hem, det var lite väl brötigt för våra skallar så här dagen efter firandet. Väl hemma gick vi bort till Karlsson och käkade och tjötade till långt in på natten. Från en Karlsson till en annan. Gott med goa vänner!

Båda Thomas band är förbrukade på spellistan, så idag blir det en låt med ett band som betytt mycket för både mig och Thomas nämligen Ramones. Men då jag håller ”It’s Alive” som en av de bästa liveplattorna som släppts, så är det ”Loco Live” som Thomas håller högst, misstänker att den även är anledningen till att den gode Thomas Karlsson greppade trumstockarna första gången. Därför blir det en låt från Thomas favoritplatta…

Go Loco…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.