#Blogg100 dag 31 – ”Blogger’s Cycle”

031. idag gick jag in på Facebookgruppen #Blogg100 och beklagade mig lite över hur jag drabbas av prestationsångest och glömmer att detta bara på skoj, efter att jag lyckats klämma ur mig ett ”riktigt” blogginlägg.

Mitt inlägg i fredags, om #SMCGBG blev nämligen mycket uppskattat av berörda. Och jag kände mig väldigt nöjd med det redan när jag publicerade det, jag kände mig som en riktig bloggare helt plötsligt. Så nu förstår jag mina meddeltagare i #Blogg100 bättre, när de beskriver känslan av att inte få ihop ett inlägg per dag. Vilket jag själv inte haft några direkta problem med, förrän nu då när jag plötsligt vill göra lika bra inlägg varje dag.

”ibland behöver man bli påmind om att allt inte är på riktigt”

Där kom det, citatet jag hade tänkt odödligförklara för en tid sedan. Nu kom det till sin rätt, vilken tur att jag hade det kvar…

I alla fall, den gode Martin Lindeskog, som figurerat i mina inlägg ganska frekvent, kommenterade enligt nedan.

Hans Selander Have fun! Du har inspirerat mig att fortsätta med #blogg100 fastän jag ligger nästan två veckor ”efter”… Eftersom jag har bloggat sedan 2002, så har jag en del erfarenhet av vad som kan hända med ”Blogger’s Cycle” (se John Cox:s & Allen Forkum’s teckning).

Han e la för go!

Så bilden för dagen är just ovan nämnda teckning av John Cox & Allen Forkum

Blogger's Cycle by Cox & Forkum

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Sharing is Caring, Social Media Club GBG och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på #Blogg100 dag 31 – ”Blogger’s Cycle”

  1. Martin Lindeskog skriver:

    Hans,

    Här är länken till Blogger’s Cycle: http://www.coxandforkum.com/archives/000119.html

    All the Best,

    Martin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.