#Blogg100 dag 37 – London dag 3

036.idag blev det återigen frukost på våran stamPUB, egg and bacon with toast. Sen bar det av till Oxford Street för lite shopping. Och då menar jag LITE shopping, blev ett tag lite orolig men det visade sig snart att jag oroat mig i onödan. Nike Tower betade vi av ganska snabbt.

Sedan, efter ett pubbesök, bar det av till Camden Town och dess marknad. Köpte en grym tisha och hamnade till sist på Dingwalls! Ett ställe där jag och frugan avnjöt två konserter med Screaming Blue Messiahs, ett sjukt trevligt återseende…

London är speciellt för mig, så dagen idag har varit hur grym som helst…

bilden för dagen…

Dingwalls

 

Kör i vind…\Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, London och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på #Blogg100 dag 37 – London dag 3

  1. Ann Holmberg skriver:

    Jag har bara varit i London en gång, men vill absolut tillbaka! Enjoy! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.