#Blogg100 dag 51 – påskdagen

051. nu har vi alltså kommit fram till påskdagen, först rullade vi in i påskveckan och nu alltså påskdagen. Jaha, vad är det med det då, kan man ju undra. Bland annat är det väl den enda högtiden som inte bara benämns med en dag utan en hel vecka, ja inte i formella sammanhang kanske. Men jag har i alla falla inte hört ”julveckan”, ”midsommarveckan” eller ”pingstveckan” kanske helt irrelevant i sammanhanget, men trots det en reflektion som jag nu satt ord till…

Idag har vi haft sommar, så grymt skönt väder så shortsen åkte på. Vi har rensat på baksidan och burit bort alla grenar efter den där trädfällarn jag skrev om dag 2, han har förövrigt inte hört av sig än. Det var jag, frugan, dottern och långa killen som kämpade med detta. Långa killen, som även kallas Filip i mer vardagliga sammanhang, var hur grym som helst när han kämpade med stammen som var sågad i lagom vedlängder. Nu ligger dom i en hög för sig i väntan på klyvning, grenarna ligger i en egen hög i skogen. Gräsmattan är krattad och Älgskiten är upplockad, säkert 7-8 högar.

The Soundtrack Of Our Lives – Waiting For the Lawnmovers

Vi tog även bort resterna efter vårt betongbord, som den gode trädfällarn krossade. Men först tog jag några bilder, som får avsluta denna dag.

Bilden för dagen…

Betongbordet

kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Påsk och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.