#Blogg100 dag 66 – #throwawayparty2014 dag 5 #Crop100

066. idag är jag sleten efter helgens Throwawayparty och tanken var ju att fortsätta när jag kom hem. Men efter en gofika med fru och svärmor, stöp jag i sängen och sov bort några timmar istället…

Vaknade dock när det knackade på dörren, och den som anmält sitt intresse att ta över vårdnaden av vår studsmatta dök upp. Jag slängde nämligen upp en fråga igår, på samfällighetens Facebookgrupp, om det var någon som ville ha den. Napp direkt…

Så lite fastighetsskötsel blev det allt ändå…

Bilden för dagen skulle vara på studsmattan var tanken, men så upptäckte jag att det idag är exakt nio år sedan vi klippte häcken senast. Inte konstigt den var så sjukt hög då. Intressant att konstatera att jag för nio år sedan var klok nog att ha på mig rejäla kläder, istället för shorts och tisha som jag hade i år. Vilket resulterade i att mina bena och armar ser ut som en osedvanligt vild katts klätterträd (eller katträd heter det kanske)…

häckklippning i gamla dagar

men jag hittade faktiskt ett gammalt kort på studsmattan också, jag och min soulm8 chillar…

Just chillin'

kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Sharing is Caring och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.