#Blogg100 dag 73 – Det kom inte ett paket

073. utan två…

Ett paket från mannen bakom KBD Kollektion, med min allra första punksingel som motiv. Året var 1979 och jag var på en kombinerad språk och konfirmationsresa till Hastings i England. Även om jag redan hade lyssnat mycket på Sex Pistols och Ramones, hade jag ännu inte blivit frälst. Så i början av resan köpte jag några discosinglar, Born To Be Alive, Ring My Bell etc. Men i en annan konfirmationsgrupp var det två killar som tog med mig till en annan del av skivaffären och sa helt enkelt till mig vilka plattor jag borde köpa istället…

När jag sedan lyssnade på de nyinköpta plattorna, hemma hos familjen där jag bodde, var det kört. Det var det bästa jag hört…

En LP Sham 69 – That’s Life och två singlar med 999, varav den ena troligtvis var den avgörande orsaken till att jag blev punkare. A. Nasty Nasty B. No Pity (October 1977, United Artists UP 36299)

Det andra paketet var från någon som tycker om att tejpa ännu mer än vad min dotter gjorde när hon var liten…;)

vältejpad låda

och föredömligt nog har de återanvänt ett paket de fått från sitt skivbolag, Alleycat Records, för paketet var från det underbara bandet Trubbel och innehöll min nya jobbmugg…

Bilden för dagen är just på innehållet i dessa två paket…

NastyKopp

kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, KBD Kollektion, SelanderArt, Spotify, Trubbel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.