#Blogg100 dag 83 – Lite EU och mycket Ebbot

083.idag var jag och röstade för första gången i EU-valet, jag tror inte på EU som koncept och har konsekvent röstat nej när medlemskap och euro varit uppe. Har även därför inte brytt mig om detta valet, men i år känns det viktigt att göra sin plikt. Hela europa håller på att balla ur fullkomligt, med alla jädra nationalister som springer omkring och ställer till det. Och det är i sanning helt obegripligt hur de röstas in i parlament och riksdagar i land efter land, men jag är övertygad om att EU i sig är en bidragande orsak. När makten kryper allt längre bort, ökar oron för allt som känns främmande, och folk känner sig otrygga och gör allt för att hålla fast i det dom kan greppa. Kraftigt förenklat…

Jag har lämnat politiken, så jag släpper det där nu…

Imorgon är det då äntligen dags för alla att få lyssna på Ebbots nya EP, eller rättare sagt Ebbot & The Indigo Children’s nya EP ”The Homo Futurus EP” så idag blev jag ombedd att sprida trailern. Ska bli så sjukt spännande att se hur den blir mottagen. Jag har lyssnat på de mastrade låtarna oavbrutet sedan jag fick dom igår, och jag är fullkomligt såld. Denna gången får texterna en ännu mer framträdande roll, lite flippat men med tydliga budskap. Ebbot är en språklig mästare. Ni som lyssnat på ”Be Careful What You Wish For” som släpptes för några veckor sedan har redan hört fyra av de sex låtarna, men nu är dom färdiga och svårslagna. hitvarning på åtminstone två av spåren.

Här är trailern: Ebbot & The Indigo Children – Homo Futurus EP (trailer)

Bilden för dagen är helt enkelt på denna undersköna människa…

Ebbot Lundberg

Fotograf: Björn Larsson Rosvall / SCANPIX

I’ve got that P.M.A…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Ebbot Lundberg, Musik, Skägg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.