#Blogg100 dag 86 – Mors dag, EU-val och Ebbot

086. Mors dag med grymt gott väder. Lunch på Jönsons i Gottskär och middag på bryggan i Smarholmen. Svårslaget…

idag är det så äntligen EU-val, så från och med imorgon kan vi se fram emot några månader utan spammande om vad man ska rösta på. Blir så klart intressant att se resultatet imorgon. Tror nog att Sverige har gjort sin plikt bra denna gången, men är inte lika säker på resten av Europa. Jag hoppas att F! tar plats i EU-Parlamentet och rör om lite, det behövs verkligen där. Snacka om gubbvälde, många av Europas länder har ju inte lämnat 50-talets kvinnosyn precis. edit: Hörde precis på nyheterna att F! kommer in, Grattis!!

Ebbot Lundberg & The Indigo Children – The Homo Futurus EP, ligger just nu på plats #20 på albumlistan på iTunes. Vad det betyder är än så länge svårt att säga, men spännande är det. Har ännu inte hittat någon recension på skivan, men bevakar det på denna sidan: http://kritiker.se/skivor/ebbot-lundberg/the-homo-futurus-ep/

I lördags uppträdde Ebbot Lundberg & The Indigo Children på TV4 Nyhetsmorgon och spelade bland annat ”Backdrop People” som är en av rökarna på EPn:

Och bilden för dagen har jag snott från Daniel Gilbert, som han la upp på Instagram inför det framträdandet…

Ebbot Skeleton

keep the line movin’…/Mvh Hasse

 

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Ebbot Lundberg, Musik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.