#Blogg100 dag 90 – nedräkningen kan börja

090. ja nu har vi kommit till dag 90 på denna hundradagarsresa. vi får väl se om jag kan samla kraft och fortsätta. Kändes ju som det fanns ett embryo till musikblogg där ett par dagar. Men ska det funka så kan det nog inte bli tal om ett inlägg om dagen i alla fall…

jag har i några dagar varit orolig för min lilla mamma som åkte in på sjukhuset i Varberg onsdags, och vidare till Halmstad på torsdagen. Vilket gjorde det lite jobbigt att bara svänga förbi och hälsa på, satt ju med pressen att få klart självutvärderingen. Men så plötsligt sent igår ringde hon och sa att hon var hemma, vilket kändes bra. Men hon lät ganska medtagen, så jag ville träffa henne för att veta säkert hur läget var. Och idag kom jag loss för en visit. Allt var ok, och hon sa ”nu blev jag lycklig” när jag leta rätt på Ebbots nya EP på hennes iPad och skapade en spellista av den. Hon har upptäckt honom efter alla våra samtal där jag berättat hur det gått med sånt jag gjort för Ebbot, så nu är hon helt såld på honom. Speciellt roligt är att hon uppfattar och uppskattar både hans djupa sida, och hans humor. Men hon är ju min mamma, så vad trodde jag liksom…

Och eftersom hon är en av mina mest flitiga följare här lägger jag återigen upp Ebbots epos till EP igen…

 

Bilden för dagen är helt enkelt på mig och min lilla mamma från idag…

Jag och lilla mamma

but Yellowman…/Mvh Hasse

 

 

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Ebbot Lundberg, Musik, Skägg, Spotify och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.