#Blogg100 dag 100 – över och ut

100. jaha då var det plötsligt dag 100 då och bloggutmaningen är därmed avklarad…

Ska jag ägna några sista tankar kring den här resan, så hade jag en förhoppning om att ha klämt in fler ”riktiga” inlägg. Men då det primära varit att göra ett inlägg om dagen, så har jag ofta ändrat mig med det jag börjat på och slängt upp något tunnare istället. Men jag har i alla fall etablerat denna sidan, vilket jag dag ett inte hade en tanke på. Så risken är överhängande att dom inläggen jag har hoppat över faktiskt kommer upp här med tiden…

Måste en dag som denna nämna något om gårdagens musikupplevelse, när Håkan Hellström slog inte bara publikrekordet på Ullevi utan även alla tidigare publikrekord i hela Norden. Konserten var minst sagt storslagen även om jag personligen blev ganska rastlös en period där i mitten då för mig okända låtar radades upp, dåligt förberedd som jag var. Men att stå där på planen och avnjuta hur den mäktiga publiken sjunger med i princip varje textrad är stort.

Här e några trevliga bilder…

välkomna

livet är en fest…

2014-06-07 Ullevi

Mattias Hellberg på storskärm…

2014-06-07 21.18.54-1c

lite sci-fi feeling…

2014-06-07 23.41.47c

och till sist denna när vi drog oss mot utgången, mäktigt!

panorama

imorgon blir det således en helt vanlig dag, utan press att langa upp nått här. Det kanske blir nått ändå, vem vet…

Men vad jag däremot vet är att imorgon är det dags för slutprovet i den IPMA-certifiering som Cowi Management genomför. Så håll tummarna!

Över & out (Nu E De Slut)…/MVh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Ebbot Lundberg, Musik, SelanderArt, Sommar, Spotify och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på #Blogg100 dag 100 – över och ut

  1. Pingback: Blogg 40 och Blogg 100

  2. Marias skriver:

    Härliga bilder! Skönt att blogg 100 är slut för den här gången!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.