#Blogg100 dag 7 – tankar och domäner

007…och på sjunde dagen satte sig mannen ner och tänkte…

Ska nog byta tema, alltså utseende, på den här sidan. Såg en riktigt snygg häromdagen, som jag ska försöka leta upp. Tycker sidan ser för mycket ut som en gammal bloggsida, vilket den kanske är just nu iofs. Men jag ska flytta min företagssida från sin nuvarande plats, till WordPress. WordPress är betydligt mer användarvänligt nu än när jag startade denna sidan för massa år sedan. En tanke är att SelanderArt mellanlandar här, så jag kan t.ex. kan lägga ut information om de nya promotionpaketen nånstans

Denna sidan är tänkt att vara min privata sida som ligger under selander.biz. Min företagssida ligger under firmadomänerna selanderart.se och selanderart.com. Men där den ligger är det för jobbigt att hålla den uppdaterad…

Men jag har även köpt ett par domäner till.

gbgrock.com som jag tänkte bygga en gbg-relaterad musikportal på. Något jag fortfarande är taggad på att göra, men har inte hittat rätt folk att bygga den med. Nyligen släppte de toppdomänen .rocks och jag köpte gbg.rocks direkt, av samma anledning…

Är någon sugen på att haka på ett dylikt projekt så är det bara att hojta, Göteborg behöver detta…

snailonastar.com köpte jag för nått år sedan, mest för att ingen skulle sno den innan jag kommit på vad jag ska ha den till. Ev. kan det bli en labelsida nångång i framtiden.

Nånstans någon gång har jag berättat om var jag fått snailonastar från, men jag hittar inte var just nu. Så ni får lyssna på låten istället…

Ok, den fanns inte nånstans så jag laddar upp den på YouTube…

Jag fullkomligt älskar den låten!!!

och på tal om underbara Forty Piece Choir, när de släppte vad som skulle bli deras sista album var det första gången jag blev nämnd med namn på en skiva. Här är albumet…

Och här är insidan på skivomslaget där jag fått med mitt namn ihop med övriga som bandet ville tacka. En milstolpe och ett fantastiskt fint minne från ett gäng sköna människor i Chicago, USA, som jag fortfarande inte har träffat irl.

Tackad på skiva

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Forty Piece Choir, SelanderArt, Snail On A Star, Spotify och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.