#Blogg100 dag 9 – WebCoast närmare sig

009. nu har vi rullat in i WebCoast-veckan, och jag är som vanligt taggad. Dåligt förberedd, men grymt taggad…

Jag tittade precis igenom fredagens workshops, och blir brutalt påmind om hur svårt det kommer bli att välja mellan allt som händer i helgen. Lyxigt problem kan hända, men helt klart en utmaning. Deltagarsidan fylls sakta men säkert på, så man på det sättet kan förbereda sig lite vad det är för spännande människor som kommer i år. Om ni inte köpt biljetten än, så är det hög tid att göra det!

Det är som vanligt musikbranschen jag har i bakhuvudet när jag är på WebCoast, dock är det förvånansvärt få representanter från denna bransch. Men ser man, som jag, ett band eller artist som ett litet företag, kan man omsätta det mesta som förmedlas en sån här helg. Och just nu ligger vi i startgroparna med Ebbot Lundbergs kommande skivsläpp och turnéer, ett fantastiskt spännande projekt att vara en del av. Men mer om det en annan dag…

En sak jag funderar på, är om jag själv ska hålla en session. Första året satte jag upp mig på en tid, men fick kalla fötter och tog ner den. Tyvärr får man väl säga, för jag hörde folk leta efter lappen. Det hade kunnat bli hur bra som helst. Men men, nu blev det inte av då och sedan dess har jag varje år haft samma funderingar, men inte känt att jag varit tillräckligt förberedd. Men nu är det faktiskt flera dagar kvar att planera på, och jag har den här sidan att få ur mig mina funderingar. Ska ju ändå skriva nått varje dag liksom…

Om jag ska hålla en session, så är titeln; ”musik och sociala medier” eller ”self-branding som artist” eller ”hur driva AB rockband” eller nått sånt. Sen ska det finnas en bra beskrivning av sessionen, som jag vill hålla som en workshop. Sen måste jag förbereda material, en presentation kanske, hand-outs, exempel från artister jag jobbar med, vem/vilka och hur beror ju på ämnet. Borde ju inte vara så jättesvårt egentligen, har många bra exempel som kan plockas fram på ett bra sätt. Det är ju lite det jag gör på denna sidan, får leta reda på alla musikrelaterade och relevanta inlägg jag gjorde under förra årets Blogg100.

Fortsättning följer…

WebCoast 2015

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, #WebCoast, DIY Musiker, SelanderArt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.