#Blogg100 dag 25 – Första punkplattan

025. Min gode vän Steve Worrall, från Retro Man Blog & Retrosonic Podcast, kom till Kungsbacka idag, och vi hade en trevlig afton på NOBA bar i Kungsbacka. Inga detaljer, men vi var rörande överens om att Sex Pistols – Never Mind The Bollocks, Here’s The Sex Pistols är en av historiens bästa rockplattor, att John Lydon är den egentligen enda riktiga punkaren och att Public Image Ltd. – Public Image är den första riktiga punkplattan.

Alltid skönt när man får chans att spendera en hel afton med en själsfrände…

På grund av sen hemkomst hinner jag inte vika ut mina påståenden ytterligare, men jag hoppas kunna återkomma till det vid ett senare tillfälle. Tills dess kan ni avnjuta båda dessa mästerverk till album via länkarna ovan, eller här nedan…

När ni lyssnar, betänk då att den till vänster släpptes 1977 och räknas som startskottet för hela punkvågen och den till höger släpptes 1978…

Bilden för dagen är, enligt de som bara tror, en klassisk instagrambild på den mat jag åt. Kan varmt rekommendera NOBA bar i Kungsbacka!! Ska väl nämna att bilden aldrig hamnade på Instagram, så gott var det…;)

Mat på NOBA bar i Kungsbacka

ny musik är också retro…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, #Punk, John Lydon, Musik, NOBA bar i Kungsbacka, Public Image Ltd., Sex Pistols, Spotify och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.