#Blogg100 dag 27 – Skäggtorsdag på en fredag

027. idag var det äntligen dags att trimma hår och skägg, sex veckor funkar bra för håret men är helt klart för lång tid för skägget. Så jag tänker då att det är smart att boka nästa tid direkt, men nästa lediga tid är i mitten maj. Så jag får helt enkelt boka nästnästa tid när jag är där, ja eller online då. För få barberare helt enkelt, tycker gott att Sharper Barber kan öppna en filial i Kungsbacka. För här, i den frisörtätaste staden i hela landet, finns inte en enda barberare. Men tills dess får jag hålla tyst om Sharper Barber, för de behöver absolut inte fler kunder…;)

Före & Efter Trimning

Före & Efter Trimning

 

 

på vägen tillbaka passerar jag Dirty Records och tänker att en ostfralla och kaffe får duga som snabblunch, där inne ser jag något jag velat ha i typ 30 år. Brunswick-utgåvan av The Who – My Generation, den bästa plattan alla kategorier. Men jag har bara haft Virgin-utgåvan innan, så jag skuttade ut på Andra Långgatan glad som en liten skolpojke…

Bilden för dagen…

The Who - My Generation

Nu tebaks till Noba i KBA…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Skägg, Spotify, The Who och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.