#Blogg100 dag 52 – merch på Spotify, funderingar osv

052. lyssnar på Noise of Error, medan jag knyter ihop trådarna ytterligare mellan Troublemakers olika sidor. Två sjukt bra band, som båda släppt skivor via mig på Record Union.

Då och då tittar jag in på Facebook och där ser jag ett inlägg från Jimi Hendrix sida, som förkunnar att idag, den 21 april 1969, återvände Jimi Hendrix till New york och började spela in i Record Plant Studios. Detta var början på hans samarbete med den grymma basisten Billy Cox och de bildade med Buddy Miles det kortvariga bandet Band of Gypsys. De släppte ett livealbum, men låtarna från deras studiosessions på Record Plant Studios finns med på THE JIMI HENDRIX EXPERIENCE (BOX SET)

När jag sen letar på Spotify för att se om den finns att avnjuta där, ser jag att den inte gör det. (den finns dock på TIDAL) Men den finns listad under ”erbjudanden/offers” och jag klickar på länken för att se hur de löst detta. Då upptäcker jag till min glädje att även dom använder Bandpage för att placera sina erbjudanden på Spotify. Känner mig ganska övertygad om att jag är inne på rätt spår med de artister jag börjat med, och fler lär det bli…

och så kom det upp en ny EP på Spotify idag, från min roster på Record Union, så här kan ni avnjuta den. Grymt soft platta med Bird And Beast

och så bilden för dagen, som visar hur en sida med merch kan se ut på Bandpage…

Troublemakers Merch

fint ska de va…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Musik, Record Union, SelanderArt, Spotify, Troublemakers och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.