#Blogg100 dag 11 – vänner med livsavgörande musiktips del 1

1984 gjorde mitt gamla band  en av få utflykter utanför Göteborgstrakten och skulle spela med Strawdogs i Uddevalla. Som vanligt var det basisten i bandet jag lärde känna bäst, i detta fallet heter han Sonny. Vi hängde i hans lägenhet, tjötade och lyssnade på musik.

Sonny byter skiva och de första tonerna får mig att ramla baklänges, det var Lords of The New Church som plötsligt dök upp i mitt liv och inget skulle bli sig likt…

Lords of The New Church

Detta är en av mina absoluta favoritplattor och åker på regelbundet enda sen den dagen, och jag kommer för evigt vara Sonny Eskilsson tacksam för detta! LPn pryder dessutom min vägg här där jag sitter nu, ihop med några andra milstolpealbum…

Låten jag valt är just öppningsspåret som knäckte mig för alltid!

Dolken använder jag förövrigt även i min firmalogga

SelanderArt Och kommer sannolikt även pryda min kropp nångång fram över

Nu ska vi till Karlssons…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Lords of The New Church, Musik, SelanderArt, Spotify och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.