#Blogg100 dag 17 – måndag morgon varje morgon

017. helgen är över, WebCoast är över. Tur man har ett grymt jobb att gå till, men visst kan det vara väl segt att rulla igång en ny vecka ibland…

Underlättar så klart att man sitter med en rätt så rejäl omplanering som ska genomföras, japp om någon missat det så är jag planerare, så dagen har varit väldigt intensiv. Så intensiv att jag missade när alla gick på lunch, och då tyckte jag inte det var så intressant att gå till matsalen själv. Tänkte istället att jag skulle ”jobba in” lunchen och smita hem lite tidigare, men självklart missade jag det med. Känns faktiskt grymt skönt att ligga på gränsen till för mycket att göra på jobbet, så där att man nästan inte hinner med. Jag är lyckligt lottad!

Trubbel heter ett av min favoritband just nu, och egentligen enda sedan jag hörde dom första gången. Ett Göteborgsband som har dammat av första vågens GBG-Punk och förvaltar den bättre än de flesta banden gjorde då. De släpper 7″ vinyl-singlar, som är så grymt genomarbetade så de borde ställas ut som konstverk. Dessutom i mycket limiterat antal, sånt som vi gamla vinylnördar älskar! De har även den goda smaken att sälja T-shirts, och då pratar vi inte traditionella bandtishor med ett minitryck mitt på. Utan stora tryck med ett tydligt budskap, och med bandnamnet lite försynt där under. Samma tryck har nu hamnat på min nya jobbmugg, som jag beställde snabbare än jag skriver den här meningen. Så snabbt? japp! Här kan ni se dessa fantastiska muggar, och under bilden kan ni se hur ni kan bli en lycklig ägare av en (eller fler)

måndag morgon varje morgon

Ny merch kom idag. 100 pickadoller + frakt om nån vill ha en kôpp. Maila trubbelgbg@gmail.com för mer info.

Men de släpper inte bara på vinyl, utan de kontaktade mig och vill sprida sin musik digitalt. Och jag kan lugnt säga att detta är ett av den banden jag är mest stolt över att ha i min roster. Det hade dessutom garanterat dröjt ett tag för mig att upptäcka dom om de inte mailat mig, så kan det gå…

Här hittar ni dom på Spotify: Trubbel

och textraden ”måndag morgon varje morgon” kommer från denna låten: Trubbel – Här Kommer Trubbel

Bilden för dagen går i samma tema, jag på en Spansk strand iförd tishan. Ett fint minne från förra året…

Trubbel Tisha

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Det här inlägget postades i #Blogg100, DIY Musiker, DIY Promotion, Record Union, SelanderArt, Sommar, Spotify, Trubbel och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på #Blogg100 dag 17 – måndag morgon varje morgon

  1. Ann Holmberg skriver:

    Jag får rysningar vid tanken på att alla morgnar skulle vara måndagsmorgon.. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.