#Blogg100 dag 32 – nähä, inget internet

Så är det, datorn tappade kontakten med nätverket och jag kunde plötsligt inte nå diskarna med ALLT. Kul!!

Vissa program i datorn nådde dom, men inte windows. Jag kunde alltså inte göra nått med de filer som inte var mediafiler. Jippi!!

Så efter timmar av försök att hitta nått sätt runt detta valde jag att fabriksåterställa routern. Smart! Då hittade inte datorn routern och jag kunde alltså inte ställa in den. Så jag åkte till Siba och köpte en ny router och en ny SSD-disk som skulle bli den nya systemdisken. Väl hemma kopplade jag in den nya routern och naturligtvis hittade inte datorn den heller. Så nu kan jag inte stälka in routern varken för kabelbundna enheter eller trådlösa. Svinkul!!!

Till sist ger jag upp och sjunker ner i soffan för att kolla någon film eller nått, men det går ju fan inte utan internet!!! Sikket nederlag! Och problemet är ju kvar imorn så jag kommer ju inte undan direkt. Fack!!!

Jag har inget simkort i min iPad, så nu sitter jag här med mobilen istället. Knappt att jag ser vad jag skriver, men tycker nånstans att jag måste få ur mig detta ändå…

Boots, keep on walking…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.