#Blogg100 dag 44 – skär torsdag

Idag har jag grejat med grejer, plockat och städat. Jag borde dock hakat på damernas promenad, för nu gäspar jag käkbenet ur led. Imorn fyller favoritsonen 26år och det firar vi först med gudsonens fotbollsmatch och sen åker vi hem till oss och firar vidare till nästa dag. Nu ska jag greja lite till och kanske ta mig en finöl.

Men först det bästa påskägget, efter tips från vår förra VD KG…

Och en riktigt skön låt med underbara Joy Division

Greja med grejer som måste grejas med…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Påsk och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.