#Blogg100 dag 48 – mellanprat

jag är fortfarande seg, eller som grannens dotter sa när hon vara liten ”fottfottfajan”. Nästan segare idag än igår. men en hattparad livar kanske upp…

Men jag har i alla fall släppt ut familjens robomower, Sören. Han har stått i garaget över vintern så jag följde den runt slingan så den skulle hitta hem för att ladda batterierna. Han hade kvar 50% av höstens sista laddning, bra batterier. Jag fick ta bort lite grenar och löv på vissa ställen, men det gick överlag bra hela vägen hem. Tyvärr hindrar all inflammation i armarna att jag krattar upp alla ekollon och övriga grenar, jag har ont nog ändå.

Imorgon är det tillbaka på jobbet igen, ganska skönt att få lite fastare rutiner igen. På eftermiddagen ska jag magnetröntga nacken, eller halsryggen som det tydligen heter. De hoppas hitta något där som orsakar all problem i armarna. Själv tycker jag bara att det känns läskigt att åka in med huv’et i den där högljutt brummande apparaten.

När det gäller att välja låt med tillhörande anekdot har varit svårt den senaste veckan, blir bara massa blaj istället. När orken kommer tillbaka ska jag nog hitta tillbaka. Men en grym låt måste vi ju ha, kommer dessvärre inte ihåg var, när, hur den här hittade mig, men bra är den.

hare dårå…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.