#Blogg100 dag 49 – greja med grejer som måste grejas med

idag har jag ont, skulle nog inte grejat med grejer i helgen, åtminstone inte så.

Hur ska jag veta var gränsen går mellan vad som är bra för att hålla igång armarna och vad som är kass, om jag inte grejar med grejer som jag brukar greja med. Det är för övrigt från min gymma kollega Kalle som jag snott dagens bloggtitel

från 2016, då jag grävde som en galning…

Även knäna spökar igen, och jag är så klart helnöjd. Just nu har jag inte bråttom till utegrejarsäsongen, en period som redan börjat. Kanske ska hyra den där minigrävarn jag funderade på förra året, tänk om jag ändå hade gjort det då.

från 2016, före grävandet

från 2016, efter lite grävande

från 2016, hittade några stenar

Men jag hoppas de hittar något i nacken som dom kan greja med och få bort inflammationerna i mina arma armar, så jag kan gräva vidare…

halsryggen heter det…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.