#Blogg100 dag 19 – Vasa Viktoriagatan

019. dagen som idag är en regnig da’, ja en dag som är bra att ha…

idag åkte jag 3ans spårvagn i Göteborg, när vi stannar till på Vasa Viktoriagatan ser jag en man med mobilen i selfie-läge. Ganska snabbt inser jag att han pratar med någon, för han pratar med teckenspråk. Jag blir alldeles varm inombords och vill filma honom så jag kan visa alla, självklart gör jag inte detta om nån nu trodde det. Men vilken grej alltså, tack vare Facetime kan döva ringa varandra på mobilen. Kanske bara är jag,  men jag blir uppriktigt lycklig när tekniken öppnar dörrar på detta sätt!

Krånne – Vasa Viktoriagatan

Idag tog vi nästa steg i processen mot en patentansökan, känner mig mycket nöjd efter ett givande möte med Konceptfabriken. Projektet har även fått ett namn, ”Maggie” efter min frus mormor…

Bilden för dagen är från igår, då min Surface vill uppdatera sig till Win8.1. Nog bland de sjukaste informationstext jag sett på en dator tror jag…

Surface

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Musik, Spotify, Teknik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på #Blogg100 dag 19 – Vasa Viktoriagatan

  1. Ann Holmberg skriver:

    Jag tycker det var den bästa infotexten på länge 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.