#Blogg100 dag 60 – Fuzztones

Jag var en hängiven och regelbunden kund på Pet Sounds skivaffär i Göteborg, vilket gjorde att Lasse hade grymt bra koll på vad jag var ute efter. En dag när jag klev innanför dörren ropade han direkt ”Hasse, den här måste du kolla in”, det var Fuzztones ‎debutplatta ”Leave Your Mind At Home” han plockade fram.

En brutalt bra platta som golvade mig hårt och direkt. Originalet har sju låtar, men på den remastrade versionen som finns på Spotify har dom lagt till singlar och lite annat. Bland annat singeln dagens låt är plockad från.

Både singeln och LPn fanns hemma, så jag köpte dom direkt. Båda plattorna tillhör mina absoluta favoriter i respektive samling. Skitigt, vackert och brötigt! Det är inte lätt att välja en låt, men jag är svag för b-sidor där låtar som inte platsar på albumen hamnar. I detta fall Brand New Man, som har ett helt sjukt driv rätt igenom hela låten. Men ni ska så klart lyssna på resten på Spotify, och tesagt gäller…

nu ska här lagas mat…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.