#Blogg100 dag 62 – sonisk ungdom

när jag jobbade på karossbyggnationen på Research & Development, Volvo Personvagnar, i början av 90-talet, försökte vi ofta få till övertid på just den här dag. Facksnubbarna blev helt galna… hehe

Jag fick albumet Dirty av en kollega på Volvo, den lyssnade jag mycket på. Men av någon anledning så blev det ingen djupare dykning, sannolikt för att jag blev pappa och lämnade musikscenen ett par år. Så jag har inte direkt någon relation till Sonic Youth. Men igår den här upp i mitt flöde på Facebook igår.

Så sjukt bra! Hårt, brötigt och vackert, och lite gott messande där i mitten.

imorgon är en annan dag…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.