#Blogg100 dag 71 – Gravity still rules

sveenatrött idag också, men så ringde Tobbe och bad mig skicka alla videoklippen vi byggde ihop för fyra år sedan. Han bad mig även att dela videon till första låten från det kommande albumet med ”Butch Vig’s new supergroup 5 Billion In Diamonds

photo by Toby Amies

och låten den heter ’Gravity Rules’

Förbeställ albumet här: http://www.pledgemusic.com/projects/5-billion-in-diamonds Jag är inte helt säker på att releasedatumen är samma för Sverige, för nya singeln är inte släppt här och finns således inte på Spotify, och kan därmed inte läggas till min fantastiska spellista.

Alla klippen jag och Tobbe byggde ihop under 2013 kallade vi för ”Instagram Repeater 99” och skulle då bli 99 videoklipp med Tobbe där han går runt och filosoferar bland träd, gräs och stenar. Och det rullade på bra, men efter ungefär 20 klipp började det krocka med hans åtagande runt sin medverkan i Så mycket bättre. Så det blev 25 små trevliga filmer, som jag har samlat här:

dom här och mycket annat har han på sin YouTubesida:  https://www.youtube.com/webbotebbot

Så eftersom inget av detta finns på Spotify, får vi ta en annan relaterad låt. En låt som jag trodde skulle få betydligt mer uppmärksamhet än vad den fått.

På fredag är det Slussens…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Ebbot Lundberg och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.