#Blogg100 dag 78 – trött och opepp

idag känner jag att det skulle hjälpt med lite statistik, om den nu visar nått positivt då. Jag har typ 2-3 trogna följare som gillar och kommer med uppmuntrande kommentarer, tack för det!! <3 men just idag skulle jag behöva se om det finns nått intresse från fler, vilka inlägg som  fått mest trafik osv. Jag bygger min spellista, som blir sjukt bra och jag skriver för mig själv, vilket ibland är riktigt roligt. Men just idag skulle jag behöva nått mer…

Det är säkert en kombo av det sunkiga vädret, den yrkesmässiga röran och rent privata utmaningar. Jag hoppas det, om inte så är det på väg ner igen och det passar inte just nu…

sånna här dagar finns det bara ett band som passar

 imorgon är en annan dag…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.