#Blogg100 dag 77 – Laser i armen

jag går hos en sjukgymnast och får laserbehandling av mina armbågar, har fått tennisarm (lateral epikondylit). Har gått där typ fyra gånger eller nått. Varje behandlingen avslutas med djupmassage av underarmarna. Det gjorde skillnad direkt, mina underarmar var spända och smärtade som satan innan, men det släppte direkt. Efter vissa av behandlingarna har jag svinont, det ska tydligen bero på att läkningsprocessen kickar igång i muskler och muskelfästen.

Under dagens behandling träffade hon nya områden med sin laser, det strålade, som lång nål ungefär, genom armbågen en gång och ända ut till fingrarna en annan. Ganska läskigt, men kändes ändå som att det var nått bra. Hon sa att det kan bli så när man mjukat upp en del så att man når längre in. Spännande grejer och så får man en liten inblick i kroppens anatomi. Torsdag och tisdag är inbokade här näst, hoppas innerligt att smärtan lägger sig nästa gång.

annars är allt bra…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.