#Blogg100 dag 27 – Skägget

027. väldigt många har hört av sig och undrat hur det går med skägget, och jag kan väl utan att överdriva säga att det kräver sin man att bygga helskägg. Tålamod, tålamod och åter tålamod. Vi pratar 14.4k modem-tålamod. Men visst, det tar sig, som bagarn sa…

Måste bara ge er ett musiktips, för nu är det äntligen möjligt att lyssna på de första tonerna från Iamfire. Grymt hårt och väldigt groovy! eller som de själva beskriver det:

IAmFire is psychedelic mindblowing rock in it´s heaviest, most life-affirming and trippiest form.

Lyssna själva: https://soundcloud.com/iamfireband

Men över till mitt skägg igen, och då har vi kommit fram till bilden för dagen. Verkar förövrigt vara den mest uppskattade delen i mitt ”bloggande”, en man jag mötte när jag tankade bilen idag kom med ett förslag till och med. Tycker nog att det är ett övertramp, försöka påverka mig på ett sånt sätt…

Aja, här kommer bilden för dagen, och det är så klart mitt skägg…

skägget 140327

Ojämnt som tusan, och jag glömde så klart hålla efter ”mallen”, så ett nytt besök på Inglorious Barbers bör snarast bokas in…

kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, SelanderArt, Skägg och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på #Blogg100 dag 27 – Skägget

  1. Ann Holmberg skriver:

    Vad var det för skamligt förslag?
    Jag tycker skägget artar sig bra, för övrigt! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.