#Blogg100 dag 29 – Världens Bästa Karlsson

029. idag har jag bjudit in en gästbloggare, en representant från dom vi kalla ”Världens bästa Karlsson”. Text och ord från Fru Karlsson:

Och inte vilken Karlsson som, en som är namne med Hasses fru Liselott. Fast lite lite speciell stavning. Lise-Lotte. det ska ju vara lite extra liksom. Tack Hasse för att jag får gästblogga, och tack för att vi fick komma hit ikväll och grilla och ha trevligt med er. Jag blir lika fascinerad varje gång vi börjar prata gamla minne. Vi har ju barn som är lika gamla bott på samma område i typ 23 år och haft massor med trevligheter tillsammans. Man fattar inte hur tiden kan å så fort. Våra stora killar som snart flyttar hemifrån som vi följde i köksfönstret och ringde( på den tiden i vanlig telefon ) när vi förstod att de var framme,- Har han kommit hem till er nu, jag ser honom inte längre- Att bo så som vi kan man inte nog uppskatta, det kommer våra barn också förstå en dag.

En sak är säker att umgås med Selander är alltid trivsamt. Nu måste jag sluta för vi ska vi posta detta innan tolv. Men jag kanske får komma tillbaks nån gång. till exempel då vi är i London och Hasse inte kan komma på nått att skriva om, haha….

Tack själv, Lise-Lotte! Alltid lika roligt att umgås med er!

Frågan är bara om jag med detta dragit ner en kär vän i bloggträsket, det får framtiden utvisa…

Bilden för dagen är tagen under dagen, då vi sammanstrålade hemma hos lilla mor för att fira min bror som fyller år…

Lilla mor...

Lilla mor…

kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Världens bästa Karlsson och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.