#Blogg100 dag 45 – synfel och påsktips

045. idag gjorde jag misstaget att chilla med frugan framför TVn innan jag satte mig här, kan inte få in någon skärpa alls, inte ens brillorna hjälper. Detta är ett mysterium för mig. Hur kan synen bara lägga av. Fattar så klart att min ålder spelar in, men ändå liksom…

Som ni förstår kan det omöjligt bli nått vettigt av detta, så jag rundar av med att dela med mig av ett grymt tips inför den stundande påsken…

Vår VD tipsade om detta förra året. Det involverar ett påskägg storlek större och ett väl valt boxvin. En väldigt trevlig present att ta med sig till påskfesten, eller om påskfesten kommer hem till er.

Bilden för dagen…

Påskägget

och precis som förra året lägger jag även upp den något meckigare, men ack så populära, varianten med två piper…

Påskäggtvå

kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Påsk, Sharing is Caring och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.