#Blogg100 dag 75 – mumma för skivsamlare

075. idag kan jag avslöja att Ebbots nysläppta LP finns i två versioner, inte ljudmässigt dock, men omslagsmässigt. De första släpptes med en något enklare stämpel på framsidan, för den riktiga blev lite försenad. Detta är godis för samlare, LPn är alltså inte bara limiterad till 500 ex, utan de första har dessutom ”fel” framsida. och inte nog med det, så saknar de senare, med rätt stämpel, Knings Disks stämpel på skivetiketten. mumma…

bilden för dagen…

mumma...

jag skulle kunna nöja mig så, om det var för att vi stämplade CD-R skivan jag fick med låtarna från ”The Homo Futurus EP” som släpps den 23 maj. Bläcket var inte helt lämpat för den ytan, och så här stilfull blev stämpeln efter en stund i CD-spelarn….

stämpeln...

kladdet blev när ”någon” ”råkade” peta på stämpeln…

Sailin’ on…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Ebbot Lundberg, Musik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.