#Blogg100 dag 76 – 32 år och början på en ny fas

076. idag har jag och min soulm8 varit tillsammans i 32 år, vilket gör denna dagen till familjen Selanders födelsedag. 32 år är en bra början på ett långt liv tillsammans…

Först tänkte jag dela med mig av vad som hände idag för 32 år sedan, men så kom jag på att jag ägnade ett inlägg åt det förra året.

http://selanderart.tumblr.com/post/50512850322/blogg100-dag-113-idag-for-31-ar-sedan

Se där, min först länk till #Blogg100 2013. känns faktiskt skönt, ni som följt mig vet vad jag pratar om…

Tanken var att vi skulle fira idag, men så fick frugan ryggskott, i bilen på väg till jobbet i morse. Så det blev en knippe rosor, räckmacka och Cava här hemma istället. Och det spelar liksom ingen roll, vi har det bra var vi än befinner oss.

Våran låt? ja den är inte helt enkel, men för mig är det denna som bäst beskriver mina känslor för min Soulm8:

The Alarm (IRS) – Walk Forever By My Side

Men en låt som beskriver vårt förhållande är denna:

The Suicide Twins – The Best Is Yet To Come

Den titeln pryder förövrigt vår köksvägg…

Idag kom även pressreleasen ut för Ebbots kommande EP. Jag har haft den stora äran att få lyssna på dessa låtar hela dagen idag, och även kommande dagar. De sista ska ha blivit färdigmastrade idag, men det är en helt fantastisk EP som han släpper den 23 maj. TSOOL-fans kommer känna igen sig, men man känner att Ebbot tar med oss in i nästa fas. Även titeln ”The Homo Futurus EP” känns bekant, men lyssnar man på ”To Be Continued” så vet man att det är ett nytt kapitel. Den känslan förstärks om man lyssnar på albumet ”Throw it to the Universe”, det är ett avskedsalbum som till och med nitiska journalister missat att uppmärksamma. Inte albumet då alltså, men det genomgående budskapet om att den fasen var över…

Med ”The Homo Futurus EP” börjar nästa fas…

En av låtarna ”Dysfunctional”, som Ebbot gjort ihop med Jocke Åhlund, kan mycket väl bli en riktig monsterhit, men det får framtiden utvisa…

Oavsett, så är det sjukt grymt att på nära håll kunna följa det som är på gång att hända…

Det händer mycket nu, inom digital musikdistribution. Men det kommer jag tillbaka till när jag utforskat några av de nya aktörerna lite…

Bilden för dagen är på min namne tillika min barndomsidol inom fotbollen, japp jag pratar så klart om Hans Selander. Vem annars liksom…

Vi spelade fotboll jämt när jag var liten, och en gång när vi tog en paus och gick hem till mig för att inmundiga saft och bulle. Vi stod i köket och käkade, pappa hade på sportradion. Och plötsligt har man kommentartorn ”…och Hans Selander nickar i mål…” gissa om man blir stolt…

Men idag var det några kollegor som, av någon obegriplig anledning, googlade på mitt namn och hittade detta idolkort på min namne. Hur coolt som helst!

Hans Selander

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Ebbot Lundberg, Musik, Spotify och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.