#Blogg100 dag 78 – The Sympathy

078.idag har jag suttit i solen på altanen och försökt jobba igenom självutvärderingen, inför IPMA D certifieringen på jobbet inom kort. Inte helt lätt att med gradering och motivering ”yrka” en viss nivå av projektkunskap och erfarenhet. Men nu känns det att jag kommit igång i alla fall. En av anledningarna till att jag lämnade politiken, var just att jag inte känner mig speciellt bekväm med att stå upp och berätta för folk vilka fantastiska saker jag uträttat genom åren…

Ett av banden på min roster befinner sig i Liverpool denna helgen, The Sympathy fick tack vare mannen bakom en av podcastarna jag nämnt i ett inlägg för en tid sedan nämligen Ice Cream Man Power Pop and More möjlighet att göra denna spelning. Tanken var att jag och Wayne skulle jobba tätt ihop med The Sympathy och hjälpa dom komma ut, men det är bara Wayne som klarat den biten. Jag har åtminstone sett till att de finns på Spotify, iTunes och alla andra digitala tjänster.

Bilden för dagen är tagen av David Bash och är på The Sympathy på The Cavern, så jävla stort!!!

The Sympathy at The Cavern

Photo by David Bash

kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, DIY Management, DIY Musiker, DIY Promotion, Musik, Podcast, SelanderArt, Spotify och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.