#Blogg100 dag 81 – det blir mer och mer musik

081. Record Union överträffar sig själva med hur snabbt de får upp plattor på Spotify, två dagar får ju anses vara rätt så ok. Och bra är väl det, för de får fler och fler konkurrenter. Denna gången var det en återutgivning av en vinylsingel med The Sorayas, en av medlemmarna kontaktade mig på min roster-sida på Facebook. Hon planerar även att släppa fler av sina gamla bands plattor, vilket jag ser fram emot…

Lyssna och njut: The Sorayas – Drag me under

Jag lutar mig tillbaka en stund och konstaterar att min ”blogg” mer och mer börjar bli en musikblogg, en blogg som lugnt skulle kunna existera under SelanderArts domän. Spännande, vi får se hur detta utvecklar sig…

för någon dag sedan läckte jag lite om att Sterile Hermaphrodite var på gång med nytt, och idag la de upp sin första sneak peak på SoundCloud. Kan bli hur bra som helst detta, in och lyssna vetja! Och vad ni gör, missa dom inte live, om de kommer er väg!

Bilden för dagen är tagen utanför Panget. Jag blundar och ser mest ut som en föråldrad och misslyckad jedward wannabee med solbrillorna som diadem. Men sällskapet är några av Sveriges bästa artister!

utanför Panget

sailin’ on…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, DIY Management, DIY Musiker, DIY Promotion, Record Union, SelanderArt, Slussens Pensionat, Spotify och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.