#Blogg100 dag 95 – Reflektion och Photo Booth

095. nu  har jag bytt tillbaka till min gamla pyttiga SSD disk, den nya laggade för mycket. Får kolla med Inet om jag kan uppgradera nått annat i datorn så den kan funka igen, behöver verkligen en större systemdisken…

dag 95, och inte alls långt kvar på #Blogg100. Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra sedan, kommer troligtvis fortsätta skriva. Men inte så mycket utfyllnadsinlägg som nu, så klart. Trots det så har det inte varit speciellt svårt att hålla igång det här i år, även om inspirationen varit låg vissa dagar. Men just nu känns det väldigt skönt att snart inte ha någon press alls att skriva nått…

Men en sak har varit svårt vissa dagar, att hitta bilden för dagen. Vissa dagar ger det sig själv, men lite väl ofta sitter jag som ett fån och bläddrar igenom mapparna efter nått vettigt. Enklast har så klart varit när jag skrivit på iPaden och bara vänt upp den och tagit en bild där jag sitter. Men framför datorn blir det ganska tråkigt…

image

Men med barnasinnet inte bara intakt utan uppgraderat, och med en iPad i min ägo, så har jag funnit något som roar mig sjukt mycket varje gång. Photo Booth! Sicken jädra grej, den absolut bästa appen nånsin. Fram till för någon vecka sedan fick jag nöja mig med att leka loss när jag var hemma hos mamma, men nu har jag, eller snarare SelanderArt, en egen!

Bilden för dagen…

Freak on a leash

I got that PMA…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, SelanderArt, Skägg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.