#Blogg100 dag2 – svårt att bestämma mig…

002. jag har haft den här domänen och sidan i flera år och i omgångar haft en tanka om att kicka igång den igen. Kanske är ett bra läge nu med #Blogg100, men detta är dag två och jag har registrerat mig med min sida på Tumblr http://selanderart.tumblr.com/ så frågan är om jag ska flytta hit, eller kanske smyga med denna lite parallellt så där.

Orkar jag verkligen försöka lära mig WordPress, ja det är frågan det. Har inte uppgraderat sidan sen jag startade den, och klickar på uppgraderingslänken dyker det upp helt obegripliga meddelanden. WordPress kommer ju vara på #WebCoast om två veckor, så där lär det finnas experter som kan råda mig. Så vi kör väl på det…

Nu ska jag bara lista ut hur man taggar inlägget, så det kommer med i det stora #Blogg100 flödet.

Ja JustD ja, bilden för dagen så klart

Betongbordet som sprackEn mycket skicklig trädfällare anlitades för en tid sedan, för att ta ner ett träd som släppt i rötterna under en av vinterns alla stormar. När jag kommer hem så möts jag av detta, vårat betongbord är bara mos. Den gode trädfällaren har ännu efter flera veckor inte hört av sig och kommenterat denna avvikelse från det överenskomna arbetet, en faktura har däremot trillat ner. Han kommer självklart få sina pengar, men inte förrän han hört av sig och faktiskt pratat med mig om det som hänt med betongbordet. Kanske småaktigt kan någon tycka, men jag tycker att detta ej kan ha undgått honom och tycker därför han har all anledning att kommentera det. Jag skulle kunna dra mängder av refererande paralleller, men det gör jag inte.

Jag kommer inte hänga ut denne trädfällare med namn, för sina kommunikationsbrister till trots så är han en supergrym trädfällare!

Kör i vind…/Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, #WebCoast, #Wordpress och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.