#Blogg100 dag 3, skapa historia…

003. Idag har jag faktiskt inte tid att göra några djuplodande reflektioner över min samtid, för jag ska skapa historia. Jag ska nämligen ta fram underlag för en patentansökan, och som utbildad konstruktör har det fallit på min lott att rita upp konceptet. Av naturliga skäl kan jag i dagsläget inte gå in närmare på vad som är på gång, och det är högst tveksamt om jag kommer kunna det under de närmaste 97 dagarna heller. Så även om jag säger A, så kommer jag inte säga B. För på min sida gäller mina regler, gött e de…

Men bilden för dagen hoppar vi så klart inte över.

En mönsterpassad medelålderman

En mönsterpassad medelålders man…

I en färghandel inte långt från där jag bor, hittade jag mig själv…

Kör i vind…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på #Blogg100 dag 3, skapa historia…

  1. Camilla skriver:

    Pust, patentansökningar brukar vara en långdragen process. Hoppas resultatet blir spännande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.