#Blogg100 dag 18 – Kristianstad och Dark Continent

018. Idag befinner jag mig på främmande ort…

Kristianstad, en stad som gör mig glad. En stad där man dras in i samtal på det lokala kaféet, trots att man är en främling. En stad där man blir välkomnad in på banken av någonslags bankvärd, som är redo att hjälpa en hitta rätt beroende på dagens ärende. I en bank som fortfarande hanterar kontanter.

Kristianstad, en stad där ungdomar tackar när man håller upp dörren för dom. En stad där butikspersonalen önskar en trevlig dag, även om man inte köpt något. En stad där folk hälsar på en, trots att de aldrig sett en förut. En stad från förr, en stad där gemytet hållit sig kvar in i 2000-talet

Kristianstad, en stad jag gärna besöker igen…

Kristianstad är även den stad som fostrat det underbara bandet Dark Continent, som klättrade på listorna på 90-talet. Ett band som återförenades för två år sedan, spelade in en liveplatta som jag hade äran att hjälpa dom sprida på nätet. En platta som inom kort följs upp av en nyinspelad singel.

Spännande tider…

bilden för dagen tog jag på vägen tillbaka till hotellet efter vår lunch…

Bara i Kristianstad

Charmigt värre…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Kristianstad, Record Union och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.