#Blogg100 dag 23 – planerar inför Ebbot och Långfinger

023. det är måndag och vårens mest efterlängtade spelningar är plötsligt bara några dagar bort. Ebbot & The Indigo Children spelar på Storan i Göteborg på torsdag,  och på lördag spelar Långfinger med Molior Superum på den nya The Wizard Club nära mitt jobb…

Steve Worrall från Retro Man Blog & Retrosonic Podcast, kommer över för Ebbots spelning. Och så dyker kanske Wayne från Ice Cream Man Power Pop and More upp också. Större delen av Selanders ska nog med på ena eller båda kvällarna. Ja, och en jädra massa andra folk med så klart!

Och självklart värmer man inför torsdagen med EPn som Ebbot & The Indigo Children släppte förra året

och lika självklart värmer man inför lördagen med Långfinger och Molior Superums senaste album…

Jag lär ju återkomma till dessa band och spelningar igen i denna veckan, men nu gäller det att sy ihop allt så det klaffar…

Bilden för dagen är en av de grymma bilder Dan Isaac Wallin tagit på Ebbot & The Indigo Children

Ebbot & The Indigo Children by Dan Isaac Wallin

Spännande tider…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, Dan Isaac Wallin, Ebbot Lundberg, Ice Cream Man Power Pop and More!, Långfinger, Molior Superum, Record Union, Retrosonic Podcast, SelanderArt, Spotify och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på #Blogg100 dag 23 – planerar inför Ebbot och Långfinger

  1. Ann Holmberg Elisson skriver:

    Attans också! Missar Ebbot för jag sätter barnbarnen främst.Men denna gången kan väl du ge honom en kram från mig och ett hjärtligt tack för den omskrivna texten och filmhälsningen med anledning av Anders och min bröllopsdag? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.