#Blogg100 dag 32 – TSOOL-nostalgi och SelanderArt

032. Jag har lyssnat en hel del på The Soundtrack Of Our Lives – Rest In Piece 1994 – 2012 det senaste och förutom att jag imponeras av Ebbots jobb med ljudet och att jag saknar bandet, så blir jag även grymt nostalgisk. Jag fick ju den stora äran att göra omslaget till denna och The Soundtrack Of Our Lives – Golden Greats No. 1 och även om just samlingar inte står så högt i kurs bland banden själva, så betyder just dessa två sjukt mycket för mig.

2010 gjorde vi Golden Greats No.1, vilket även var den avgörande anledningen till att jag reggade min firma SelanderArt. Jag jobbade redan med Ebbot och hans Club Revolution No.9 ute på Blomstermåla, Särö. Så det blev ganska naturligt att vi fortsatte med omslaget till plattan och jag är sjukt nöjd med resultatet…

Golden Greats No.1

2013 var Ebbot med i Så Mycket Bättre och jag satt med videomaterial till hans dag och när det var dags för TV-sändningarna ville dom släppa en ny samling som även inkluderade de sista åren av TSOOL. Då var det Ebbot själv som byggde ihop den, mixade och mastrade om alla låtar och jag fick sköta hantverket med omslaget. I samband med släppet tog vi även fram en poster som reklam för skivan…

Rest in Piece 1994 - 2012

och uppdaterade kollaget som vi byggde ihop till Golden Greats-plattan…

TSOOL Kollage

Kollaget finns med i skivan och var tänkt att säljas som 70×50 poster, för den är sjukt rolig att dyka in i. Men mig veterligen är det bara en som har kollaget i stort format, och det är inte denna version utan den första från Golden Greats. För jag hade tryckt upp en i A1 som vi ramade in och hängde upp på Södra Teatern i samband med TSOOL sista spelningar där i december 2012, och en av besökarna köpte den. så den hänger nånstans i Finland nu. Har funderat på om jag inte skulle trycka upp en till mig själv också, för det är grymt snyggt!

TSOOL i sinnet…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, SelanderArt, Spotify, The Soundtrack of Our Lives och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på #Blogg100 dag 32 – TSOOL-nostalgi och SelanderArt

  1. Ann Holmberg Elisson skriver:

    Yay!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.