#Blogg100 dag 45 – fortsätter lite med merch och annat

045. jag jobbar vidare med att lära mig hur man får ut mest av Spotify…

Spotify samarbetar med Songkick för att visa kommande spelningar, och BandPage för att man ska kunna sälja merch på sin artistsida på Spotify. Så där har jag reggat mig och har börjat mata in detaljer för en artist, som jag inte namnger just nu. inom någon dag så kommer det dyka upp två tishor och två spelningar om jag gjort rätt.

Jag ska försöka sammanställa hur man gör längre fram när jag är i hamn, för nu blir det sjukt sönderhackat.

Men jag har roligt…

TV debut...

be careful what you wish for…/Mvh Hasse

Sharing is Caring... Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Det här inlägget postades i #Blogg100, SelanderArt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.